Detta gör vi

Er byggare
Vi utför allt inom bygg och trädgård.

Tjänster
Det kvittar om det är en tavla som ska hängas upp eller om det är ett hus som ska byggas. Vi tar emot alla förfrågningar oavsett storlek på uppdrag. Vi levererar med samma energi och säkerställer bästa kvalité oberoende på vilken typ av jobb det är. Kontakta oss så hjälper vi er med t.ex. målning, montering av kök och inredning, detaljarbeten eller t.o.m full entreprenad.

Fastighetsförvaltning
Kontakta oss för att få hjälp med anpassade och flexibla lösningar. Boka ett möte redan idag.

Servicebil
För er som behöver hjälp med mindre och akuta uppdrag. Allt från upphängningar, montering, hjälp med att bära till enkla trädgårdssysslor. Vi utför allt ni önskar. Även jour!

 

 

Våtrymsintyg

Våtrumsintyg

Våtrumsintyg

Se till att få ett våtrumsintyg när du renoverar badrummet och spara det sedan på en säker plats. Intyget kan bli en ren värdehandling i bostadsaffärer och vid ett eventuellt försäkringsärende.  Fler och fler mäklarfirmor använder våtrumsintyget som säljargument och i försäkringsfrågor kan intyget vara skillnaden mellan en ekonomisk smäll eller att klara sig hyggligt igenom en jobbig vattenskada.

Ett våtrumsintyg visar att arbetet utförts enligt gällande branschregler samt innehåller uppgifter om entreprenören, när våtrumsarbetet gjorts, på vilket sätt och med vilka material. Om kunden vill ha en annan lösning än bygg- och branschregler föreskriver ska detta också anges. På så vis blir våtrumsintyget en värdehandling även för entreprenören.

Givetvis är även Hylliesnickarn behörig.

Du kan läsa mer här www.gvk.se